Внесок Володимира Івасюка в розвиток української культури

Пісні “Червона Рута” та «Водограй», автором слів і музики якої є Володимир Івасюк, 13 вересня 2024 року, відзначили 54-річницю від першого публічного виконання всесвітньо відомих пісень. Вони були написані  студентом Чернівецького медичного інституту в далекому 1970 році і вже понад півстоліття залишаються популярними та часто звучать на концертах, радіо і телебаченні.

На фоні нинішніх подій, пов’язаних з героїчним супротивом волелюбного народу України проти руської навали, можна без перебільшення сказати: в тому, що ми стали на захист рідної незалежної держави, є і заслуга Володимира Івасюка, який підняв народний дух ще в сімдесяті роки минулого століття.

Сьогодні учні 7-А  та 7-Б класів Новоселицького ліцею №1 з гордістю згадували про внесок Володимира Івасюка в розвиток української культури, адже його пісні є не просто частиною музичного спадку, а й символізують силу й незламність українського духу та заспівали пісню “Червона Рута” та «Водограй». Нехай музика Володимира Івасюка надихає нас на нові досягнення, збереження культурної спадщини України та Перемогу!

Залишити відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Назва *
E-mail *
Сайт