«Втілюємо мрії на благо України й творимо її майбутнє!»

Ось і настав довгоочікуваний для наших одинадцятикласників перший день навчального року! День, коли учні повернулися вже за рідні парти, відкрили новенькі підручники і готові до пізнання нового і цікавого, адже попереду доросле життя. І саме від майбутніх випускників залежить процвітання нашої країни. Саме вони будуть розбудовувати Україну. Перший урок вирішили провести креативно, у форматі гри-літопису рік за роком «УКРАЇНА: 30 СТОРІНОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ», з метою поглиблення знань про Україну, її видатних особистостей, про визначні пам’ятки територіального простору та процеси й події становлення незалежності країни. Також, формували ключові компетентності: громадянську, мовну, загальнокультурну, навчально-пізнавальну, інформаційно-цифрову, соціальну.
В ході гри учні пригадали основні епізоди становлення України як незалежної держави від 1991-го до 2021-го року, розвивали логічне, творче мислення, формували усвідомлення органічного зв’язку персональної історії людини з історією народу й держави, удосконалювали комунікативні навички та поглиблювали патріотичні почуття. Перший урок пройшов досить змістовно та цікаво. Приємною несподіванкою для учнів була зустріч з колишнім вчителем історії та Захисту України Чеканом Анатолієм Сергійовичем, який наразі є учасником ООС. Анатолій Сергійович розповів одинадцятикласникам про будні захисників України та побажав плідного навчального року, адже їм надалі захищати цілісність України.
На завершення класний керівник Яна Дисар побажала своїм учням, щоб протягом усього навчального року вони не втратили ні краплі інтересу, завзяття і ентузіазму, щоб кожен день свій наповнювали новими знаннями, яскравими захопленнями, високими прагненнями, особистими успіхами і дзвінкими нотами веселощів і дружби. «Втілюємо мрії на благо України й творимо її майбутнє!» – з таким гаслом вирішили одинадцятикласники крокувати в цьому навчальному, випускному році.
Класний керівник 11 класу Я.В.Дисар

Залишити відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Назва *
E-mail *
Сайт